Varauslomake

Tältä sivulta löydät ohjeet lippujen varaamiseen LucidLAN Cabin Cup -tapahtumaan.

Lippujen varaaminen laneille:

Tapahtumassamme on 25 konepaikkaa, joiden hinta on 5€ kappale. Konepaikan hinta maksetaan vasta tapahtumassa, mutta se tulee lunastaa viimeistään 11.7. klo 15:00 tai se luovutetaan seuraavalle halukkaalle. Jos haluat varata konepaikan, lähetä sähköpostia osoitteeseen: lucidlanit@gmail.com. Kirjoita sähköpostiin nimesi, ikäsi ja puhelinnmuerosi. Konepaikan fyysinen sijainti valitaan vasta tapahtumapaikalla, mutta jos saavut kaverin kanssa samaan aikaan, voimme taata, että pääsette vierekkäin istumaan.

Kaikilla tapahtumaan osallistuvilla alle 18-vuotiailla henkilöillä tulee olla vanhempien allekirjoittama lupalappu mukana. Lupalapun printattavan version löydät täältä.

Jos haluat vuokrata joitakin tietokonetarvikkeita on sekin mahdollista. Konepaikalle on mahdollista saada lainaan mitä vain hiirestä aina keskusyksikköön asti. Laita sähköpostia osoitteeseen lucidlanit@gmail.com, jos tarvetta ilmenee.

Ilmoittautuminen Hearthstone-turnaukseen:

Hearthstone: Heroes of Warcraft – Fireside Gathering Championship Qualifier järjestetään lanien yhteydessä. Turnaukseen otetaan 8-16 osallistujaa. Osallistuminen tapahtuu lanien yhteydessä, eli jos haluat osallistua, saavu paikalle lanien alkaessa klo 13:00 (Voit myös laittaa etukäteen viestiä osoitteeseen lucidlanit@gmail.com). Turnaus alkaa klo 15:00.

 

Mainokset